Sociedad
BÀSQUET

Gran victòria del Morabanc Andorra

L’equip tricolor derrota el FC Barcelona Lassa (102-92) en el darrer partit de la primera volta de l’ACB

Imatge del partit entre el Morabanc Andorra i el Barça Lassa. / efe

Andorra la Vella

Els andorrans, amb una Bombonera plena i malgrat no tenir opcions de classificar-se per la Copa del Rei, van fer un dels millors partits de la temporada aconseguint una victòria de prestigi que els manté desens a la taula amb 8 victòries i 9 derrotes.

L’equip va començar el partit amb un Landind Sané endolladíssim i que amb 17 punts va ser l’MVP. Els andorrans van arribar a tenir una màxima de 21 punts i el primer període acabava 33-14. En el segon quart, els blaugranes van reaccionar, gràcies a la defensa i a Heurtel i al descans el marcador era de 45-39.

A la represa, el MoraBanc Andorra tornava a posar un ritme altíssim i va arribar a guanyar de 24 punts. Malgrat els de Sito Alonso van intentar reaccionar, els de Joan Peñarroya no es van deixar intimidar i la victòria es va quedar a casa. Jaka Blazic va ser el màxim anotador amb 20 punts i la nota negativa va ser Moussa Diagné que es va ressentir de les seves molèsties.

Al final del partit, el base Jaime Fernández, autor de 18 punts, estava molt satisfet del joc col·lectiu, especialment en l’inici.

El MoraBanc Andorra començarà la segona volta aquest dissabte a la pista del Montakit Fuenlabrada.