Sociedad

El nou hospital de dia del Verge de la Cinta de Tortosa permetrà fer 9.600 tractaments anuals

S'han inaugurat les noves instal·lacions, per a les quals ja s'ha previst una nova ampliació en la qual es començarà a treballar enguany

Imatge d'arxiu de l'entrada principal a l'Hospital Verge de la Cinta. / Arxiu

Tortosa

L’ampliació i millora de les instal·lacions de l’hospital de dia del Verge de la Cinta de Tortosa permetran que aquest centre sanitari, el de referencia a les Terres de l’Ebre, pugui incrementar en més de 2.000 les sessions anuals que es venien fent de tractaments sense necessitat d’ingrés hospitalari.

Se’n feien unes 7.140, i ara se’n podran fer prop de 9.600. De cara a un futur, encara es volen ampliar més les xifres, perquè s’ha afirmat que enguany es començarà a treballar en una segona ampliació de les instal·lacions de l’Hospital de Dia.

Part de les instal·lacions del nou hospital de dia. / Cedida

Amb la inversió feta fins ara, de prop de 250.000 euros, l’Hospital de Dia del Verge de la Cinta ha passat de 110 metres quadrats a 436, amb 14 boxes i seients. A banda dels boxes, però, s’ha destacat l’adequació d’una sala d’espera que evitarà que els pacients i familiars hagin d’esperar als passadissos, com passava fins ara.

La segona fase d’ampliació de l’Hospital de Dia permetrà afegir 200 metres quadrats més a les instal·lacions i renovar tot el mobiliari i els equipaments. En total, la inversió entre les dos fases superarà els 700.000 euros. Una inversió que inclou també el trasllat dels serveis de direcció que havia a la zona que ara ocupa el nou hospital de dia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00