Sociedad
MÚSICA

Artista sincer

Amb un primer LP sota el braç passa per les nostres terres el gironí David Busquets que un bon dia va rebre la trucada d’un productor musical després de veure’l a youtube.

David Busquets / davidbusquets.com

Entrevista David Busquets (22/01/2018)

14:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000046884/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

“Vaig penjar el telèfon la primera vegada que em va trucar el David Palau pensant-me que era una broma”. Però el segon cop David Busquets va atendre la trucada i dos anys després l’entrevistem amb motiu del seu primer disc “El que et vull dir”. David Palau és guitarrista i productor forjat en mil batalles i assessor artístic de David Bisbal, Joan Manuel Serrat o Alejandro Sanz. Palau destaca que Busquets té allò que tenen pocs artistes “que t’arriba només escoltar-lo... És un artista sincer”. I Busquets al seu torn diu de Palau i de Marc Martín els seus productors que ha sigut una experiència i una sort treballar amb gent tant bregada en l’ofici com ells.

Les seves cançons parlen d’amor i desamors, de tems tant vàlids com quan tens 15 anys com si ja ets adult. Durant l’entrevista hem repassat el single “el que et vull dir” i ja hem apuntat quin pot ser el segon i fins i tot el tercer. Us convidem a descobrir-ho en l’entrevista que adjuntem.

David Busquets a Ràdio Reus / Jordi Cartañá

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00