Sociedad
REUS

El portal ocupacio.reus.cat millorarà el procediment per trobar feina

Aglutina les diverses pàgines que depenen de l'Ajuntament. D'aquesta manera es concentren en un sol portal les ofertes de l'Ajuntament, de les empreses municipals i de les empreses privades que busquen personal a través de la pàgina de Mas Carandell. Durant el 2017, des de Reus s'han gestionat més de 600 ofertes.

El regidor d'Ocupació de Reus considera que el nou portal serà una eina molt eficient. / Oleguer Domènech

Reus

El nou portal d'ocupació de Reus ja està operatiu i aglutina totes les ofertes de treball, concursos o borses que surten tant de l'Ajuntament, com de les empreses municipals o fins i tot de les empreses privades que treballen amb Mas Carandell.

El portal és ocupacio.reus.cat. Això no vol dir que s'eliminin els anteriors portals on es podia buscar les ofertes, com ara el del propi Mas Carandell o de les empreses municipals.

Amb aquesta pàgina centralitzada es pretén que tots aquells interessats puguin trobar més fàcilment les ofertes. I si algú en lloc de buscar les ofertes d'un lloc concret, vol trobar feina en qualsevol dels ens que depenen de l'Ajuntament reusenc, ho tindrà més a mà. Com explica el regidor d'Ocupació Dani Rubio, el portal també servirà per millorar la publicitat de les ofertes i per fer-les més transparents al conjunt de la ciutadania.

A la pàgina també hi haurà apartats d'estadístiques d'ocupació i d'activitat econòmica, amb dades extretes del Servei d'Ocupació de Catalunya, que depèn de la Generalitat. Les dades es poden consultar segons sectors, sexe, zona de la ciutat i es remunten als darrers dotze mesos perquè els usuaris puguin saber la tendència econòmica al municipi.

La pàgina no només es dirigeix als reusencs sinó que també ho fa per qualsevol persona que vulgui destinar la seva carrera professional o empresarial a la ciutat.

Durant el 2017 es van gestionar més de 600 ofertes de treball, entre l'ajuntament, les empreses municipals i les empreses privades que ho feien a través del Mas Carandell.

Pel que fa a l'Ajuntament es preveu que durant el 2018 es contractin 27 persones, entre conserges, guàrdies municipals o administratius, a causa de la jubilació d'anteriors treballadors.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00