Sociedad

Els Mossos detenen una dona en relació a l'incendi d'aquesta matinada a Reus

Tot i que l'investigació continua oberta, tot apunta a que la dona hauria provocat el foc al pis que ocupava il·legalment juntament amb un home que ha patit cremades de tercer grau i que es troba ingressat a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.

Roger Segura ACN

Reus

A la dona, de 34 anys i veïna de Reus, se l'acusa d'un delicte d'incendi. Segons fonts properes al cas hauria trencat una finestra del pis que dona al celobert i hi hauria llençat un pot de colònia encès cap a les tres de la matinada.

El foc s'ha estès ràpidament per l'habitatge i tot l'edifici s'ha omplert de fum. Fins a 16 persones han hagut de ser ateses per inhalació de fum en diversos centres sanitaris.

Segons els veïns, la dona i l'home ocupaven el pis, propietat d'un banc, i des de feia diversos dies protagonitzaven discussions continuades. Fins al punt, que aquesta nit l'home no hauria deixat entrar la dona i hauria barrat l'accés al pis amb mobles, el que ha dificultat les tasques dels Bombers de la Generalitat.

L'home ha patit cremades de tercer grau i es troba a hores d'ara ingressat a l'Hosital de la Vall d'Hebron en estat greu. La dona detinguda hauria fugit corrents després de provocar l'incendi. Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació, que continua oberta.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00