Sociedad

Nou clam per l’estació intermodal

El PSC torna a posar la infraestructura sobre la taula. Critica que ni el Ministeri de Foment ni l’Ajuntament de Reus treballen per fer realitat l’estació prevista al sud de l’Aeroport.

La Cambra de Comerç de Reus aplaudeix el gest dels socialistes i espera que l’alcalde de Tarragona, el també socialista Josep Fèlix Ballesteros, prengui nota.

Cedida

Reus

Més enllà de reivindicar l’estació intermodal com una de les infraestructures cabdals al Camp de Tarragona, el PSC recorda que fa dos anys que la Cambra de Comerç de Reus va aconseguir el compromís de Madrid de mantenir el programa d’actuacions per construir la que hauria de ser l’estació central de l’alta velocitat al territori.

Joan Ruiz, diputat socialista per Tarragona al Congrés, es mostra sorprès perquè en aquests dos anys no s’ha avançat res. Diu Ruiz que ‘és increïble que no hagin aclarit res’ i no sap ben bé si es tracta de ‘manca de voluntat política’ o directament una qüestió ‘d’incompetència’. En aquest sentit carrega contra el Ministeri de Foment i contra l’Ajuntament de Reus.

De la seva banda, el president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà, aplaudeix el moviment dels socialistes, perquè entén que comparteixen la seva visió ‘d’una imprescindible infraestructura pel Camp de Tarragona, no només per Reus’. Afegeix que ‘el fet que un home com Joan Ruíz, tan proper a l’alcalde de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros’ faci un gest d’aquestes característiques, li agradaria que servís ‘perquè l’alcalde de Tarragona se’ns sumi i puguem anar amb unitat a reclamar’ la construcció de l’estació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00