Sociedad
REUS

Presó provisional sense fiança per la dona que va incendiar un habitatge

El jutge ha condemnat la dona que va cremar el seu domicili de Reus, amb la seva exparella dintre.

La víctima està ingressada a la Unitat de Cremats de l'Hospital Vall d'Hebron per la gravetat de les lesions sofertes.

El 2016 va ser detinguda per haver participat en un intent d'homicidi, de la seva filla.

La finestra afectada per l'incendi a Reus, amb un veí mirant-s'ho. / Roger Segura ACN

Reus

Presó provisional sense fiança per la dona que dilluns va calar foc en un habitatge de Reus per intentar matar la seva exparella, que està ingressada a la Unitat de Cremats de l'Hospital Vall d'Hebron per la gravetat de les lesions sofertes en l'incendi.

Segons es desprèn de la investigació, la dona vivia amb la víctima, i va provocar el foc sent conscient que ell estava dins.

Segons el jutge, hi ha motius per considerar que la dona és la responsable criminal d'un delicte d'assassinat en grau de temptativa, amb un agreujant per parentiu; i responsable també d'un delicte d'incendi amb perill per a les persones o integritat física per a les persones. El jutge ha acordat la mesura cautelar de la presó provisional per la gravetat dels delictes i el risc de fugida de la detinguda. De fet, la dona no ha acreditat cap arrelament a territori espanyol, tampoc econòmic ni laboral.

La dona ja havia estat detinguda l'any 2016 per la seva participació en un intent d'homicidi de la seva filla menor d'edat, que està en un centre de menors.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00