Sociedad

Choco Lozano, aclamat

L'únic fitxatge del Girona al mercat d'hivern es presenta a Montilivi davant d'un centenar de compatriotes.

El Girona encara no sap si Larry Kayode acabarà recalant a l'Amiens o es quedarà aquí.

Lozano, retratant-se amb els compatriotes que el van anar a rebre. / Imatge: Ràdio Girona

Girona

El Girona aspirava a més incorporacions però ahir mateix es van descartar les arribades del carriler Zeca i l'atacant Marc Gual. L'únic que ha acabat arribant és l'hondureny, Anthony Choco Lozano, a qui van rebre un centenar de compatriotes a l'estadi de Montilivi.

Lozano arriba per donar descans al màxim golejador de l'equip, Cristhian Stuani, però reconeix que ho tindrà molt difícil. En tot cas, ve a aprendre.

Choco Lozano, jugador del Girona

00:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000153553/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'exentrenador del Girona, Raül Agné, -que el va tenir al Tenerife- considera que és un davanter amb un gran potencial, un 9 rematador que també ve a rebre i pot jugar a l'espai, però que el seu rendiment dependrà de la seva ambició.

Elaboració Pròpia

Lozano ha firmat fins al 2022 i ocupa la 24a fitxa d'una plantilla en la que ja no hi són ni Marlos Moreno ni Farid Boulaya, que han marxat al mercat d'hivern. Podrien acabar sent 23 si, com sembla, Larry Kayode, acaba recalant a l'Amiens.

Ahir al vespre, el Girona donava la marxa de Kayode per oficiosament feta però faltaven papers per acabar de confirmar-la. Els tràmits podrien fer-se avui mateix.

Raúl Agné i el perfil del Choco Lozano

01:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000153537/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00