Sociedad
MÚSICA

Escola de Cracks

Aquest diumenge a la tarda, Reus viurà una trobada de grans talents que estan aprenent a cantar i a tocar la guitarra de la mà dels nostres convidats d’avui.

Cartell Audició Alumnes d'Atelier de la Veu i Laboratori Musica. / Jordi Cartañá

Entrevista concert d'escoles de cant i guitarra (01/02/2018)

20:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000047188/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

No recorden quan es van conèixer l’Angi i el Toni però de ben segur que se’ls quedarà gravat a la memòria el pròxim diumenge a al tarda a l’Absenta de Reus. Els alumnes de cant de l’Atelier de la Veu de l’Angie i els alumnes de guitarra del Laboratori Musical del Toni tocaran junts en un concert amb un bon manyoc de joves i no tant joves talentosos.

Toni Just i Angie Rodríguez / Jordi Cartañá

Tot comença quan ambdós professors es troben i pensen en sumar el talent dels seus alumnes de manera que els posen a preparar una cançó per separat. I un bon dia els fan una “cita musical a cegues” i coneixen als qui serà el seu partenaire de repertori. El resultat expliquen que és molt espectacular. Hem pogut sentir la veu de la Júlia Turú en un vídeo que ella mateixa ha penjat a les xarxes. I si aquesta és només una de les veus... el concert és imperdible. Més informació escotant l’entrevista que adjuntem.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00