Sociedad

Aprèn a fer negocis en 60 segons

Ràdio Barcelona presenta el seu primer esdeveniment d’SPEED NETWORKING per a empresaris, directius i gerents d'empreses

Cadena Ser

Barcelona

L’Speed Networking és l’”Elevator pitch” dels negocis, pren el seu nom d'una suposada situació a la qual, durant un viatge en ascensor, has de despertar l'interès del teu interlocutor pel teu projecte; ja sigui un inversor, un client potencial o un possible col·laborador.

El temps és un dels recursos més valorats pels professionals actuals i aquesta economia dels minuts també marca una nova forma de gestionar la jornada.

El proper 16 de febrer Ràdio Barcelona organitza el seu primer esdeveniment d’Speed Networking . Aquesta trobada va dirigida a responsables d'empreses perquè tinguin oportunitat de conèixer personalment a col·legues de diversos sectors amb qui poder crear interessants oportunitats de negoci. Tindran un minut per conèixer-se. 60 segons per aconseguir captar l’atenció del qui els escolta. La finalitat no és vendre sinó generar interès sobre el negoci, aconseguir una entrevista o reunió per més endavant.

Un esdeveniment que, a més, serveix d'entrenament per saber vendre's ràpid. Molts dels participants tenen problemes per treure profit del temps al principi. La capacitat de síntesi és vital. A la desena cita, aquest problema desapareix. Aquesta jornada de cites ràpides professionals dona l'oportunitat de teixir una xarxa de contactes que costaria mesos de filar en poc més d'una hora.

Si ets empresari o empresària et mereixes venir!

El proper 16 de febrer, a les 8:15 h. a “Valkiria Hub Space” - Carrer Pujades 126 - 08005 Barcelona

PLACES D'INSCRIPCIÓ EXHAURIDES

RECOMANACIONS PER TRIOMFAR AL NOSTRE SPEED NETWORKING:

• Un representant per empresa. L'esdeveniment està destinat a propietaris, directors i gerents d'empreses. En cas d'anar dues persones representant a la mateixa empresa només participarà un d'ells, podent intercanviar-se amb l'altre en les diferents rotacions.

• Puntualitat. Arriba amb temps a l'esdeveniment, almenys 15 minuts abans, a les 8:15 h.

• Estableix el teu objectiu. La part més important del Networking és la de conèixer-se a un mateix, saber què àrees ens interessen personal i professionalment. Què vols aconseguir amb l'esdeveniment: finançament, clients, promoció, reconeixement? T’ aportarà valor afegit? Pots aportar-ho tu? Té sentit dins de la teva estratègia personal? És important realitzar aquesta anàlisi abans d'anar a l'esdeveniment per poder establir els petits objectius que vols aconseguir en el mateix.

• Prepara la teva presentació de 60 segons, aproximadament unes 100 paraules. Aquesta presentació serà per realitzar a cadascun dels empresaris de manera privada. Ha d'incloure qui ets i el teu càrrec, el nom de l'empresa, sector, producte o productes dels quals tractes, el teu valor diferencial, per a qui o para què ho fas i què vas a fer en els propers cinc anys.

• És fonamental portar suficients targetes de visita i que aquestes continguin les dades necessàries per a la teva identificació i contacte.

• No improvisis. El Networking exigeix una preparació prèvia per triomfar amb el teu discurs.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00