Sociedad

Cap de setmana amb cinc morts a les carreteres tarragonines

Aquest diumenge a la tarda tres persones han perdut al vida en un accident a l'N-340 a l'alçada de Coma-ruga, al Baix Penedès. Se sumen a les dues noies que ahir van morir en un accident a la rotonda de les Gavarres, a la T-11.

Sílvia Jardí ACN

Tarragona

Cinc persones han perdut la vida aquest cap de setmana en dos accidents de trànsit a les carreteres tarragonines. El darrer ha tingut lloc aquest diumenge a l'N-340 a Coma-ruga, al Baix Penedès. A primera hora de la tarda un camió xocava amb un turisme on circulaven les víctimes. Tot apunta a que el conductor del camió hauria perdut el control del vehicle i aquest hauria fet tisora. En l’accident també s'hi ha vist implicat un segon turisme, els tres ocupants del qual han resultat ferits lleus, tot i que han estat traslladats a l'Hospital Comarcal del Vendrell. El conductor del vehicle, que ha resultat il·lès, ha donat negatiu en el control d'alcohol i drogues, segons informa l'Agència Catalana de Notícies. Tampoc circulava per sobre del límit de velocitat permès. 

L'altre accident tenia lloc dissabte al matí, hi perdien la vida dues dones després que el cotxe en el que circulaven caigués des de la rotonda de les Gavarres a l'A-7. Segons les primeres investigacions dels Mossos d'Esquadra, l'excés de velocitat es perfila com a principal causa. S'estima que circulaven a més de 120 kilòmetres per hora en un tram limitat a 40. La conductora del vehicle es troba ingressada en estat crític a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00