Sociedad

L'independentisme negocia a Brussel·les

Avui Puigdemont es reuneix a la capital belga amb el seu grup parlamentari, el de Junts Per Catalunya, després de rebre diumenge a una delegació d'Esquerra

Puigdemont ja va reunir els diputats de Junts per Catalunya a Brussel·les el 12 de gener / ACN

Barcelona

Una delegació que va viatjar a Brussel·les per preguntar-li a l'expresident si té algun pla per a la seva investidura i, sobretot, si té prevista alguna fórmula que eviti les responsabilitats penals al president del Parlament, als membres de la Mesa i a la resta de diputats.

Segons relaten des Junts per Catalunya, la reunió va ser "constructiva" tot i que no es va tancar res. Asseguren aquestes fonts que les dues forces estan intentant recuperar "la confiança perduda", després que el president del Parlament ajornés la investidura de Puigdemont. També s'indica que els contactes seguiran en els propers dies.

Avui cadascuna de les formacions analitzarà el panorama amb els seus. Hi haurà trobada del grup parlamentari de Junts per Catalunya a Brussel·les i, a Barcelona, Esquerra reuneix la seva executiva després d'insistir en aquests últims dies que donarà suport a la investidura de Puigdemont si és efectiva (si pot governar) i si no té conseqüències penals.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00