Última hora

BORRELL EN HORA 25 Josep Borrell, sobre la situación en Oriente Próximo: "Estamos al borde del abismo"

Sociedad
REUS

El mecànic de Reus defensa la seva innocència davant del jutge

Jordi Perelló, acusat per un delicte d'incitació a l'odi per no haver atès una Policia Nacional, ha respost les preguntes del seu advocat, qui considera que no hi ha motius perquè els fets es considerin delictius.

Abans del mecànic han declarat l'agent de la Policia Nacional a qui Perelló no va voler atendre i la seva parella, un agent de Mossos d'Esquadra que es va presentar al taller de Perelló i amb qui va discutir.

El jutge ha sol·licitat més testimonis.

Jordi Perelló, a la sortida dels Jutjats de Reus. / Roger Segura ACN

Reus

Jordi Perelló, el mecànic de Reus, finalment ha declarat als jutjats de la seva ciutat, acusat per un delicte d'incitació a l'odi per haver-se negat a atendre una agent del cos de Policia Nacional.

Perelló estava citat a dos quarts d'onze però ha comparegut als jutjats minuts abans de les 10, vestit de mecànic. De fet ha tancat el taller per anar als jutjats i a la porta de l'establiment hi han penjat un cartell de "Tancat per injustícia". Ara bé, el mecànic no ha entrat a declarar fins passades les 12. Ho ha fet acompanyat del seu advocat i també hi havia un advocat de l'estat en representació de la víctima i un representant del ministeri fiscal. Perelló ha respost les preguntes del seu advocat i ha donat la seva versió dels fets. Segons, David Piqué, l'advocat, la declaració ha anat bé. Considera que després d'examinar l'atestat policial i les manifestacions de la policia nacional i el mosso d'esquadra, "no hi ha motius perquè els fets es considerin delictius i que espera que el cas s'arxivi aviat". De totes maneres, reconeix que el procediment tot just es troba en fase inicial i queda saber com es desenvoluparà properament. De fet, el jutge que instrueix el cas ja ha sol·licitat més diligències testificals, o sigui que es cridaran més testimonis, que passaran en els propers dies.

Abans que el mecànic, han declarat l'agent de la Policia Nacional a qui Perelló no va voler atendre i la seva parella, un agent de Mossos d'Esquadra, que és qui ha interposat la denúncia.

Més d'un centenar de persones han donat suport a Perelló des de primera hora del matí i l'han rebut amb crits i aplaudiments en sortir, un dels quals "Els tallers seran sempre nostres".

Els fets van començar dimecres passat quan l'agent de la Policia Nacional va trucar al taller del Jordi Perelló perquè li arreglés el cotxe. Ell s'hi va negar "per principis" després dels fets de l'1 d'octubre. La parella de l'agent de la Policia Nacional, l'agent de Mossos d'Esquadra, es va presentar al taller i, segons Perelló, el va insultar i amenaçar. L'endemà, Perelló es va haver de presentar a comissaria, acusat d'un pressumpte delicte d'incitació a l'odi tot i que es va acollir al dret a no declarar.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00