Directo

VÍDEO | La cantante María De la Flor presenta su EP 'Resalada' en 'Hoy por hoy'

Sociedad
ORDINO

El comú treballa en el nou contracte que vincularà Saetde amb l'estació d'Arcalís

S'obre un període de tretze dies d'al·legacions i si no se'n presenta cap, el cònsol preveu signar el contracte el mes vinent

Els cònsols d'Ordino, durant el consell de comú. / C.G. ANA

Andorra la Vella

El comú d'Ordino ja treballa per poder signar el nou contracte que vincularà Saetde amb l'estació d'Ordino-Arcalís, i pel qual la societat de Joan Viladomat passarà a tenir el 74% de la societat.

El cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, ha indicat que la proposta que ha fet Saetde "compleix les condicions essencials del plec de bases al 100%", entre elles la de fer una aportació inicial de tres milions d'euros o seguir el que dicta el pla director de l'estació. Amb tot, hi ha una sèrie de "matisos" que ha aportat Saetde, motiu pel qual s'obre un període d'al·legacions de tretze dies hàbils per si hi ha algú interessat en presentar una nova proposta o "analitzar aquests matisos".

Si expiren aquests tretze dies hàbils sense cap al·legació, Mortés confia signar el contracte amb Saetde aquest mateix mes de març, perquè pugui començar a treballar amb la vista posada a la propera temporada.

Qui no presentarà al·legacions a la proposta de Saetde serà Mountain Peak Developments, empresa amb qui havia negociat l'oposició liberal. La consellera de la minoria, Sandra Tudó, ha informat que l'empresa no té interès amb la fórmula escollida pel comú per modificar la societat de Secnoa.

De fet l'oposició ha donat en tot moment, al consell de comú celebrat aquest dimecres, el suport a la majoria per tirar endavant tot el procés perquè Secnoa passi a tenir majoria d'una empresa privada.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00