Directo

PREMIOS ORTEGA Y GASSET Sigue en directo la entrega de los Premios Ortega y Gasset de Periodismo 2024

Sociedad

Denúncia per una "desocupació" brutal

Una família del barri del Raval de Barcelona porta als tribunals l'empresa que es fa dir Desokupa i que es dedica a fer fora amb violència les persones que han ocupat un habitatge

La pàgina web de l'empesa Desokupa / desocupa.com

Barcelona

Ells no havien ocupat cap pis. Tenien contracte en vigor i pagaven cada mes la quota, però el propietari va contractar aquests individus per expulsar-los. Les pressions que van patir, segons els denunciants, els van fer perdre el nadó que esperaven.

El pare de familia, Shah Salahuddin, ha explicat avui que, després de rebre una dotzena de visites de Desokupa, el 6 d'octubre els van tallar la llum i, unes hores més tard, diversos treballadors d'aquesta empresa es van presentar al pis. Ell no hi era i la seva dona, que no parla castellà ni català, els va obrir. Aleshores, homes de Desokupa, que acostumen a ser joves musculats, van empènyer la porta i ella va caure. Així ho ha relatat el seu marit.

Denuncien l'empresa DESOKUPA per fer fora amb violència els ocupants d'un habitatge

00:17

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001319515/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El cas està als tribunals i la família rep assessorament de la federació d'associacions de veïns de BCN, que denuncia que es troben amb casos d'abús de Desokupa constantment.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00