Sociedad

Més de 30 concerts a la sisena edició del festival Strenes

Luz Casal, Txarango, Ramon Mirabet i Joan Dausà són alguns dels noms destacats del cartell d’enguany.

Les autoritats i el director del Festival Strenes, Xavi Pascual, en la presentació de l'edició d'enguany. / ACN

Girona

El festival Strenes que se celebrarà a Girona entre el 24 de març i el 30 d’abril s’inaugurarà com ja és tradició amb un concert sorpresa des de la terrassa superior de l’Oficina de Turisme de la Rambla de Girona. Enguany, com a novetat, s’incorpora un segon concert, que començarà just quan acabi el del terrat, a la Plaça del Vi on actuarà Sense Sal.

Dins la secció Strenes, a més de Luz Casal, Txarango, Joan Dausà i Ramon Mirabet, hi actuaran La Pegatina, Maria del Mar Bonet que portarà l’espectacle Què volen aquesta gent?, Quimi Portet, Enric Montefusco, Los Sírex, i Projecte Mut entre altres.

A la secció anomenada “Únics” destaca un dels grans músics del país, Dyango que actuarà a l’auditori. També passarà per Girona La iaia i Xarim Aresté. Com a grup internacional, seran a Girona els londinencs Morcheeba i a la secció “El que vindrà” hi figura Paula Valls, Roba Estesa, Auxili i Sense Sal.

Enguany el festival inaugura una nova secció anomenada “talent gironí”.

El pressupost del festival Strenes és de 411.000€ i es posaran a la venda 16.000 entrades, un 30% més que l’any passat perquè també s’han programat més concerts. L’edició de 2017 es va tancar amb 33.000 assistents.

Les entrades es posen a la venda aquest divendres 9 de febrer a les 9 del matí. Es poden comprar a les taquilles de l’Auditori i el Teatre Municipal a més del web del festival.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00