Sociedad
VILA-SECA

Desimputen quatre regidors en el cas de la construcció del CAP

El jutjat número 5 de Tarragona desimputa Pujals, Toquero, Farriol i Nuñez, però manté la investigació oberta a l’alcalde Josep Poblet i a l’arquitecte Jorge Batesteza.

Imatge d'arxiu, del 2014, quan Poblet va anar a declarar als jutjats de Reus, aque aleshores instrueïen el cas. / Roger Segura ACN

Tarragona

El cas investiga la adjudicació i construcció del Centre d’Assistència Primària de Vila-seca, que va costar poc més d’11 milions d’euros. El projecte del centre, ubicat al carrer Gacleran de Pinós, va ser supervisat per Jorge Batesteza, investigat en el cas INNOVA que esquitxa també les obres de construcció de l’Hospital Sant Joan de Reus. Amb tot, el cas de Vila-seca es va apartar de les presumptes corrupteles de la capital del Baix Camp i s’instrueix des de Tarragona.

Ara el jutge del jutjat número 5 d’aquesta ciutat ha desimputat alguns dels regidors que formaven part de la junta de govern local. Són Josep Maria Pujals, Josep Toquero, Xavier Farriol i Esmeralda Núñez, a més de l’exregidora Ana Josefa Girona. També s’ha desimputat la dona de l’arquitecte Batesteza.

Per contra, es manté la investigació per l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, per la regidora de territori Manuela Moya i també per Batesteza. A més, també continua investigat l’arquitecte municipal de Vila-seca.

El cas investiga les presumptes irregularitats en l’adjudicació del CAP de Vila-seca. L’Audiència Provincial va desmarcar-lo del cas INNOVA en una interlocutòria i el va enviar a Tarragona. Un jutjat que continua investigant ara si es va cometre algun delicte en l’adjudicació de les obres en no convocar concurs públic.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00