Sociedad

Domènech creu "un suïcidi polític" proposar Artadi

Entrevista al coordinador general de Catalunya en Comú, Xavier Domènech, al programa El Balcó de SER Catalunya

Xavier Domènech als estudis de Ràdio Barcelona / Cadena SER

Barcelona

El coordinador general de Catalunya en Comú (CeC), Xavier Domènech, creu que proposar Elsa Artadi com a presidenta de la Generalitat és "un suïcidi polític" perquè va ser l'assessora del "conseller de les retallades", ja que l'actual portaveu de JxCat va ser assessora de l'exconseller d'Economia Andreu Mas-Colell.

El Balcó - Entrevista al coordinador general de Catalunya en Comú, Xavier Domènech (08/02/2018)

28:04

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001320600/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

En una entrevista al programa El Balcó de SER Catalunya, Domènech ha afirmat que "proposar que l'assessora del conseller de les retallades acabi sent la presidenta de la Generalitat de Catalunya, em sembla un suïcidi polític".

"La principal tasca que té aquest bloc que ha guanyat les eleccions seria conformar un govern, si no són capaços de conformar un govern, probablement, és perquè no són capaços de governar", ha afegit Domènech.

El coordinador de Catalunya en Comú ha subratllat la "confusió enorme" que, segons la seva opinió, existeix sobre els plans del bloc independentista del Parlament per formar Govern.

Domènech ha recordat que, segons l'Estatut, els poders de la Generalitat "emanen" del poble de Catalunya i es constitueixen al Parlament de Catalunya, per això no comparteix la proposta d'investir un president a l'estranger o establir un suposat consell de la república fora de Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00