Sociedad
SANITAT

Els defensors de la sanitat pública, satisfets amb l'anunci de l'hemodinàmica

Celebren que les seves reivindicacions hagin acabat donant fruits i finalment s'amplïi el servei actual a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, que fa tres anys que és de 24 hores.

Sala d'hemodinàmica a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. / ACN

Tarragona

El Grup de Treball en Defensa de la Salut Pública celebra l'anunci de la segona sala d'hemodinàmica a l'hospital de referència de les comarques tarragonines.

El col·lectiu està satisfet amb l'ampliació. La seva portaveu, Carmen Sánchez, assegura que “millorarà molt la qualitat de vida dels pacients amb patologies cardíaques”. I és que fins ara, tots els que s'han de fer determinades proves i que viuen al Vendrell s'han de desplaçar fins a Barcelona. Malgrat tot, el grup en defensa de la sanitat es manté a l'espera de saber el calendari de l'obertura d'aquesta segona sala.

“Les manifestacions funcionen”

Fa tot just tres anys que gràcies a la pressió i les mobilitzacions ciutadanes el Joan XXIII té el servei d'atenció als infarts obert les 24 hores del dia; Fins aleshores, només s'atenia en horari administratiu de dilluns a divendres, i a partir de les vuit del vespre els pacients s’havien de traslladar cap a d’altres centres molt més allunyats del territori. La gota que va fer vessar el got va ser la mort d’un home de Tarragona mentre estava sent derivat a Barcelona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00