Sociedad

La ràdio com a punt de trobada

Espècies protegides, Soroll, La Graderia, El Balcó i Què t'hi jugues! s'emetran fora dels estudis per celebrar el dia mundial de la ràdio.

Cadena SER

Barcelona

SER Catalunya vol reivindicar la ràdio com a punt de trobada, on conflueixen totes les veus i estils i on tots els oients poden trobar el seu espai. Per això celebrem el dia mundial de la ràdio emetent tots els programes des de diversos punts de trobada.

Más información

Un casal de la gent gran, la plaça Margarida Xirgu on conflueixen l'Institut del Teatre, el Mercat de les Flors i el Teatre Lliure, una escola, un centre d'atenció sociosanitària on treballen per la integració a través de l'esport, una llibreria, un bar o el Parlament de Catalunya seran alguns dels espais des d'on s'emetran els programes de SER Catalunya. Tots els espais tenen en comú que són punts de trobada de la política, l'oci i la cultura, dels més joves, dels més grans o per a totes les edats. Espais de veïnatge des d'on compartir temps i vivències.

Més de 35 professionals de SER Catalunya es desplaçaran arreu del territori per fer possible que tots els programes s'emetin des dels diversos punts de trobada. Es faran programes des de Barcelona, Girona, Lleida, Reus, Sant Cugat i Tarragona.

Content not defined

ESPECIES PROTEGIDES amb ÒSCAR MORÉ (12-13H). Punt de trobada de la gent gran. CASAL DE GENT GRAN QUATRE CANTONS. Poblenou. Barcelona. Amb la presència de Mari Pau Huguet

Content not defined

SOROLL amb MÀXIM CASTILLO (13-14H). Punt de trobada de les arts escèniques. Plaça Margarida Xirgu. Institut del Teatre, Mercat de les Flors i Teatre Lliure. Barcelona

  • Soroll Girona amb JORDI COROMINAS des de la Llibreria 22. Girona (13.30H).
  • Soroll Tarragona amb JORDI CARTANYÀ des del Barri Gaudí de Reus. (13.30H).
  • Soroll Lleida amb MERCÈ MARCH des de la Regidoria de Cultura de Lleida (s'emetrà el dia 14) (13.30H).

Content not defined

LA GRADERIA amb LLUÍS FLAQUER (15-16H). Punt de trobada de l'educació i l'esport. Escola Joan Maragall. Sant Cugat. Sant Cugat és la ciutat europea de l'Esport 2018

  • La Graderia Girona amb SERGI VICTORIO des del Bar Pensil de Girona, punt de trobada del Girona FC (15.30H).
  • La Graderia Tarragona amb EDU PINO des del Pavelló ADT Tarragona. (15.30H).

Content not defined

EL BALCÓ amb CARLA TURRÓ (19-20H). Punt de trobada del debat polític. Parlament de Catalunya. Carla Turró entrevistarà a Teresa Eulàlia Calzada, diputada del PSUC entre 1980 i 1984, i conversarà amb els exconsellers Antoni Castells i Pere Macias.

Content not defined

QUÈ T'HI JUGUES! amb SIQUE RODRÍGUEZ (20:30-22H). Punt de trobada de l'esport per la integració. Centre d'atenció sociosanitària - Sala Baluard

Content not defined


La ràdio com a punt de trobada

50 anys de Josep Maria Pou sobre els escenaris

Dimecres 14 a les 17h s'enregistrarà un TOT ÉS COMÈDIA especial des de l'estudi Toresky de Ràdio Barcelona per celebrar els 50 anys sobre els escenaris de Josep Maria Pou. Un programa amb públic, conduit per Rosa Badia i que comptarà amb la presència de l'actor i moltes altres sorpreses. El programa servirà per fer un repàs por l'obra teatral i cinematogràfica de Pou i també per recordar la seva llarga trajectòria radiofònica. El programa s'emetrà aquest cap de setmana.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00