Sociedad

Una dona diu que està embarassada perquè no li trobin droga dins del cos

La Guàrdia Civil ha detingut una passatgera a l'aeroport del Prat que portava 620 grams de cocaïna a l'estómac i a la vagina

La passatgera va dir que esperava un fill per intentar que no li fessin la prova de raig X.

Imatge d'arxiu que mostra cilindres de cocaïna que duien passatgers dins del seu cos i que van ser intervinguts per la Guàrdia Civil al Prat / Guàrdia Civil

Barcelona

És una noia veneçolana de 24 anys que va arribar a l'aeroport del Prat en un avió procedent de Lisboa. Després d'aterrar, agents del servei fiscal de la Guàrdia Civil i de l'Agència Tributària la van aturar a la frontera d'entrada al país davant la sospita que podia dur droga al cos, el que es coneix com mules.

Quan els agents li van dir que li farien una placa per confirmar les sospites, la noia va explicar que no podien perquè estava embarassada. Tot i això, es va ensorrar i va admetre que portava droga dins l'organisme. La van dur a l'hospital, li van fer el test d'embaràs amb una prova d'orina i van descartar que estigués esperant un fill.

Segons ha pogut saber SER Catalunya, després d'estar ingressada durant 24 hores, va acabar evacuant 33 cilindres de cocaïna a l'estómac. En duia un altre amagat a la vagina. En total transportava 620 grams d'aquesta droga, un perill mortal en cas que s'hagués rebentat alguna de les boles.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00