Deportes

Neymar reclama "l'integral pagament" de la signatura del seu contracte

El jugador brasiler confirma que plantejarà batalla en la justícia espanyola, després de saber que la FIFA ha rebutjat la seva denúncia contra el Barça pel cobrament del bonus de renovació que el club no li va pagar

REGIS DUVIGNAU Reuters

Barcelona

Neymar ha reaccionat a la notícia, avançada per SER Catalunya, que la FIFA s'inhibeix en el cas de la seva demanda de 40 milions contra el FC Barcelona, i que el conflicte s'ha de veure a la justícia ordinària. Neymar confirma en un comunicat que plantejarà batalla en la justícia espanyola i que “seguirà pleitejant per l'integral pagament de les quantitats degudes pel Barça per la signatura del seu contracte de treball el 2016”.

El FC Barcelona i Neymar mantenen un conflicte amb el pagament de la clàusula de rescissió,  apartir del trencament unilateral del contracte per part del crack brasiler. El club blaugrana li va pagar 26 milions del bonus de renovació, dels que li va retenir 40, que té provisionats.

El creuament d'acusacions i pagaments es dirimirà en un jutjat del social amb una factura que el Barça li reclama a Neymar que supera els 70 milions d'euros entre cobraments indeguts i danys i perjudicis.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00