Última hora

Muere un hombre en San Esteban de Pravia (Asturias) a causa del temporal

Sociedad

“Parla Obertament” de la salut mental

L’associació Obertament engega una nova campanya per acabar amb l'estigma i la discriminació de la salut mental a casa, a la feina i entre els amics

Barcelona

La campanya “Parla Obertament” vol sacsejar la ciutadania explicant realitats com ara que quatre de cada 10 joves amb trastorn mental són rebutjats pel seu grup d'amics i alhora donar eines per evitar silencis incòmodes o reaccions equivocades quan un amic, un company de feina o un familiar ens diu que té un problema de salut mental.

Un dels plats forts d’aquesta campanya són uns panells interactius que aniran itinerant per diversos municipis de Catalunya i que conviden a la ciutadania a reflexionar sobre l'estigma i la discriminació de la salut mental. Avui, divendres i dissabte els panells seran al CaixaForum de Barcelona i durant les properes setmanes passaran per Girona, Mataró, Tàrrega, Cervera, Berga, Gavà o la Universitat Autònoma de Barcelona.

A banda d'aquests panells interactius, la campanya "Parla Obertament" també inclou falques publicitàries i una pàgina web.

Segons dades de la pròpia associació, el 80% dels catalans amb un trastorn mental s'han sentit discriminats alguna vegada i la meitat, s'hi senten constantment.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00