Sociedad

La Jonquera reclama més seguretat

Han augmentat els delictes i la policia va darrere dels delinqüents reïncidents. I és que només 10 d'aquests acumulen més de seixanta detencions en mig any i només 2 han passat per la presó.

Una imatge de la comissaria de Mossos de La Jonquera. / Imatge: ACN

La Jonquera

Fins i tot van crear una plataforma ciutadana per exigir més actuacions policials i lluitar contra l'augment de delictes a La Jonquera.

Per afrontar-ho, des del mes de setembre fan més hores de patrullatge agents dels Mossos i de la Policia Local, que en coordinació amb la resta de cossos policials, han fet 65 detencions, la majoria per robatoris i també per tràfic de drogues.

Albert Ballesta, Interior

00:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000155120/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Són 10 delinqüents els que acumulen aquestes 65 detencions i només dos d'ells han entrat a la presó després de passar per davant del jutge. La resta tornen a delinquir quan queden en llibertat i això s'ha de combatre, diu el director d'Interior a Girona, Albert Ballesta.

A La Jonquera també cal afrontar les ocupacions il·legals de pisos. La policia ha fet 10 entrades i registres en poc mesos a habitatges ocupats per petits traficants o proxenetes que -reconeix la policia- després de desallotjar-los, alguns hi han tornat a entrar.

L'Ajuntament de la Jonquera reconeix que s'ha de millorar la seguretat al municipi i pròximament instal·laran quatre noves càmeres als accessos.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00