Sociedad
CONVENCIONAL

A SER Empresaris analitzem les possibilitats del blockchain a Andorra

Entrevistem Àlex Armengol i ens qüestionem si es un bon complement al sistema financer tradicional

SER Empresaris (14-02-2018)

SER Empresaris (14-02-2018)

46:49

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/041RD470000000026544/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Andorra la Vella

Pot ser el blockchain una alternativa al sistema financer tradicional? Hi ha opcions per desenvolupar aquesta modalitat de negoci a Andorra?

Son algunes de les preguntes que hem formulat avui al SER Empresaris, entrevistant Àlex Armengol, impulsor de la comissió ANDblockchain de la CEA per avaluar la possibilitat de crear una criptomoneda pròpia.

Armengol ha explicat en què consisteix aquesta nova tecnologia anomenada disruptiva així com les opcions de desenvolupar-la a Andorra. Ha assegurat que no es una competència pel mercat financer tradicional sinó un complement i ha avaluat les qüestions de seguretat que l'envolten.

Al SER Empresaris d'aquesta setmana també hem rebut la visita d'Albert Gomà Sala al nostre particular Taller d'Emprenedors, i com sempre, hem tancat el programa amb l'espai No Pain No Gain dedicat als mercats financers de la ma de Ferran Vila.

SER Empresaris es el magazine d'actualitat econòmica de Ràdio SER Principat d'Andorra que s'emet tots els dimecres de 13 a 14 hores amb el suport de VallBanc.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00