Sociedad

"Necessitem un home per aguantar el ritme i la pressió"

És el que ha respost una empresa de comunicació de Catalunya, Impulsa, a una noia que va enviar el seu currículum per cobrir una vacant. La jove, està disposada a denunciar-ho a inspecció de treball per discriminació

Cadena SER

Barcelona

Fa unes setmanes la Carla Forcada va veure una oferta de feina de l'empresa Impulsa Comunicación Activa com executiva de comptes. És exactament al que ella es dedica des de fa dos anys en una altra agència de comunicació. Va enviar el currículum al director general, Pere Terés.

En un correu electrònic al que ha tingut accés aquesta redacció, Terés responia, textualment "necessitem un noi per aguantar el ritme, les visites i saber de producció".

Quatre hores més tard, després que ella ho publiqués a les xarxes socials, el directiu li va tornar a enviar un altre correu, on li deia que "podria encaixar en altres projectes" i on li proposava fer una entrevista.

Ella no vol acceptar cap lloc de feina en aquesta empresa. Diu que s'ha sentit "humiliada" i vol portar el seu cas a inspecció de treball. La llei catalana d'igualtat prohibeix qualsevol discriminació per accés a una feina i, de fet, la Generalitat ja va multar una escola de l'Opus Dei per impedir que les dones poguessin fer de docents al centre Viaró, de Sant Cugat del Vallès.

Cadena SER

Cadena SER

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00