Sociedad
PROTESTES DE LA FUNCIÓ PÚBLICA

Els sindicats de funcionaris acorden ampliar l'avís de vaga a 48 hores

La plataforma de sindicats es reunirà aquest dilluns novament amb el Govern per pactar els serveis mínims

Assemblea de funcionaris en la què es va acordar convocar un mes de vaga general per protestar contra la reforma de la Llei de la Funció Pública del govern de DA. / Arxiu Mireia Julià

Andorra la Vella

Els sindicats de funcionaris acorden ampliar l'avís de vaga a 48 hores.

Aquest acord s'ha pres després que el Govern els demanés que ho fessin en 72 hores, tot i que el plantejament inicial de la plataforma era de fer-ho només en 24.

La membre del CFPA, Lara Vilamala, ha explicat que es vol donar resposta a la petició que havia fet l'Associació de Pares i Mares de l'Escola Andorrana, però també han pensat en la resta de la ciutadania.

D'altra banda, ha mostrat el malestar que hi ha amb alguns departaments de l'administració que pregunten directament als treballadors si faran vaga.

Vilamala ho considera una vulneració a la protecció de dades i no descarta emprendre algun tipus d'accions per denunciar aquests fets.

El proper dilluns la plataforma de sindicats es reunirà novament amb el Govern per pactar els serveis mínims. Precisament, aquest dillluns a la tarda el Sindicat de l'Ensenyament Públic decidirà en assemblea les accions que dur a terme durant la vaga general. També celebrarà la seva assemblea el Col·lectiu de Funcionaris de la Policia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00