Sociedad
NOVES TECNOLOGIES

Arrenca el novè Saló del Videojoc

L'edició d'enguany aprofundeix en la vessant formativa amb tallers i conferències

Un dels assistents al taller formatiu sobre videojocs, realitzant una tasca a l'ordinador. / L.M. ANA

Escaldes-Engordany

Aquest matí s'ha inaugurat el novè Saló del Videojoc, que se celebra fins diumenge al Prat del Roure d'Ecaldes-Engordany i que enguany compta amb algunes novetats destacades.

L'edició d'aquest any no només ofereix als visitans l'opció de provar les darreres novetats del mercat sinó que aprofundeix en la vessant formativa amb una sèrie d'activitats paral·leles per iniciar els estudiants en les possibilitats laborals que ofereix un sector de gran creixement. A més, compta amb la presència de 5 startups de videojocs, 4 franceses i una espanyola. Ho ha explicat el director general d'Andorra Telecom, Jordi Nadal.

Precisament, el ministre d'Ordenament Territorial i president del consell d'Administració d'Andorra Telecom, Jordi Torres, s'ha referit a la possibilitat de que algunes d'aquestes startups es puguin establir a Andorra i puguin fer el desenvolupament del joc des del país.

Des de la vessant merament lúdica el Saló disposa de 13 zones i 93 posicions de joc. Entre les novetats hi ha l'aposta clara pels e-esports i la potenciació de la realitat virtual i els simuladors de motor.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00