Directo

CONSEJO DE MINISTROS El Gobierno aprueba un plan para indemnizar a las víctimas de abusos sexuales en la Iglesia cuyos casos estén prescritos

Sociedad
PYEONGCHANG 2018

Mireia Guitiérrez, Joan Verdú i Irineu Esteve Top-30

La Mimi ha disputat avui la seva única prova i ho ha fet amb una molt bona nota. Ha finalitzat en trentena posició, objectiu que s'havia marcat abans de l'inici

Mireia Gutiérrez. / theworldnews.net

Andorra la Vella

Arribava a l'eslàlom després de passar un procés gripal que l'havia afectat fortament. Ha completat la prova a 7,43 segons de la campiona, la sueca, Frida Hansdotter.

Reconeixia que al final de la primera mànega havia arribat mancada de forces. A la segona ha pogut remuntar i acabar la prova entre les 30 millors. Diu que el resultat és honest, tenint en compte com s'havia trobat durant la setmana.

D'aquesta manera tancava la seva tercera participació en uns Jocs Olímpics.

En nois, Joan Verdú signa el seu segon Top-30 als Jocs Olímpics de PyeongChang en el supergegant, mentre que Marc Oliveras ha quedat 33è.

Avui ha estat una dia d'alegries per a la delegació andorrana. Verdú ha obtingut la 28a posició, esdevenint el millor esquiador andorrà en la prova de velocitat en una cita olímpica.

Verdú ha superat l'actuació que va fer Kevin Esteve en el descens a Sotxi i la 33a plaça de Roger Vidosa a Vancouver el 2010. En el supergegant ha quedat a 2,42 segons del guanyador i complia d'aquesta manera amb els objectius. Al final de la cursa no podia amagar la seva satisfacció, tot i que lamentava alguna errada que havia patit al final. Aquest resultat li dóna força confiança per disputar el gegant.

De la seva banda, Oliveras s'ha quedat a 23 centèsimes del Top-30 i que ja no tornarà a competir a PyeongChang. Tot i estar content amb el seu esquí esperava estar entre els 30 millors.

D’altra banda en equí de fons, Irineu Esteve fa una gran cursa i acaba 27è els 15 quilòmetres estil patinador.

L'esquiador de fons debutava aquest any en una cita olímpica i ha superat les previsions inicials. Ha completat la distància en 35 minuts i 40 segons.

Esteve ha fet una cursa de menys a més i ha acabat a un minut i 56 segons del campió olímpic, el suís, Dario Colonga. S'ha mostrat satisfet pel resultat i està expectant amb la prova dels 50 quilòmetres, ja que no n'ha fet mai.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00