Sociedad

Absolen la propietària dels dos pitbull de Llagostera

El jutjat ha absol la propietària dels dos pitbull que van atacar un veí a Llagostera. L'absolen perquè no es pot saber si la casa tenia mancances de seguretat per tenir-hi els gossos perillosos.

Girona

La sentència diu que no es pot determinar si la finca tenia les mesures de seguretat adients per tenir-hi gossos de raça perillosa, i a més, el jutge sentencia que tampoc ha quedat provat com i per on es van escapar de la parcel·la els dos animals abans de mossegar la víctima.

El van atacar el març de 2016 a la urbanització Selva Brava de Llagostera, justament quan estava ajudant la propietària dels gossos, que era la seva veïna.

La decisió es pot recórrer. Hi ha també oberta la via civil, per a qui la víctima demanarà una indemnització per les lesions que li van provocar a la cara i al braç els dos pitbull.

Més enllà de si hi havia sentència o no, l'afectat va deixar clar durant el judici que el que espera del seu cas és que els propietaris de gossos de raça perillosa prenguin més mesures de seguretat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00