Ocio y cultura

Una nova La Mercè

Ràdio Girona

Girona

L'Ajuntament de Girona creu que el potencial de La Mercè encara és molt gran i que és necessària una renovació perquè la gent hi participi més en el dia a dia i no només en ocasions puntuals. La idea és obrir tres nous espais per exposicions i un nou bar amb servei de restauració perquè sigui un punt de trobada de creadors i joves que volen formar-se. Per començar aquest canvi, el centre cultural serà el pròxim centre neuràlgic del festival de Jazz de Girona.

Un altre dels projectes en que s'està treballant és la creació d'una Escola d'Art però des de l'Ajuntament diuen que encara cal parlar amb la d'Olot per veure com es fa de manera que les dues siguin compatibles. Carles Ribas, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Girona, creu que és necessària formació en Arts a Girona però que la seva intenció no és perjudicar a ningú, en referència a l'Escola d'Art d'Olot.

Segons Ribas ja hi ha més de 15 empreses de diferents sectors que demanen que aquesta formació reglada sigui possible a Girona i ha de parlar amb Olot per tractar com està la situació.  El regidor ha explicat que La Mercè "no ha de recuperar res, sinó polir-se i ser un centre cultural" on la creació, la formació i la reflexió siguin els eixos vertebradors i que esdevingui un "punt de trobada pels creadors i els joves" i on s'impulsin els estudis en escriptura.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00