Sociedad
VAGA DE FUNCIONARIS

Mestres i duaners esperen a la reunió de demà per decidir els serveis mínims

Aquest dilluns han celebrat les seves respectives assamblees, en les que s'ha deixat clar que mantenen la convocatòria

Arxiu Mireia Julià

Andorra la Vella

El SEP i el Sindicat de Duaners estan a l'espera de la reunió de dijous per acabar de decidir els serveis mínims.

Aquest dilluns han celebrat les seves respectives assamblees, en les que s'ha deixat clar que mantenen la convocatòria de vaga. Tot i això, estan expectants al que pugui passar en la trobada entre el Govern i la plataforma sindical per a negociar diversos aspectes de la Llei de la Funció Públcia.

El president del Sindicat de l'Ensenyament Públic, David Garcia, ha explicat que volen veure quin rumb agafa aquesta nova negociació. Els docents sí que han rebut amb controvèrsia la proposta de serveis mínims que els han fet no només a l'ensenyament potobligatori sinó a maternal, primària i secundària.

També s'ha mostrat molest per les paraules del ministre d'Educació i Ensenyament Superior, Èric, Jover, assegurant que el sindicat s'havia extralimitat amb la carta enviada a l'APAEA animant als pares a no dur els seus fills a les escoles els dies de vaga.

D'altra banda, el Sindicat de Funcionaris de Duana també ha celebrat la seva assemblea aquest dilluns i en què han decidit esperar el desenvolupament de la reunió de dijous.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00