La Graderia
Deportes
COMPETICIO I PIQUÉ

Arxivada la denúncia de la Lliga a Piqué

Segons ha pogut saber 'La Graderia', el Comitè de Competició ha axrviat la denúncia a Piqué pel seu gest de fer callar el públic de Cornellà en el darrer derbi de Lliga.

Cadena SER

Barcelona

Segons ha pogut saber La Graderia, el Comitè de Competició ha decidit arxivar avui la denúncia de la lliga sobre el gest de Piqué fent callar el públic de Cornellà després de marcar el gol en l'últim derbi. Competició va obrir la setmana passada un procés d'informació reservada, després de la denúncia de la lliga, per escoltar les parts, però avui ha près la decisió d'arxivar el cas i no obrir expedient al central del Barça per aquest gest. D'aquesta manera la Federació rebutja el que el comitè tecnic d'arbitres va considerar una intromissió inexplicable de Javier tebas per rearbitrar decisions que els àrbitres no consideraven sancionables com aquest gest de Piqué. Recordem que el president del CTA, Victoriano Sanchez Arminio, ja deixa fa uns dies al Larguero queno creia que el gest de Piqué tingués recorregut per ser sancionat.

Per tant, la denuncia de la lliga queda arxivada pel Comitè de Competició...però continua obert l'expedient a Piqué i a Busquets per les declaracions sobre l'Espanyol, i als dos clubs pels càntics ofensius que es van sentir als dos estadis durant els derbis de Copa. Però la noticia que avancem a La Graderia és que Competició arxiva la denuncia de la lliga sobre el gest de Piqué.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00