Sociedad

Jutgen dos guàrdies civils per segrest i extorsió

L'Audiència de Girona jutja 4 persones, 2 de les quals Guàrdia Civil, per segrestar un home, dur-lo emmanillat a un bosc i exigir-li una gran quantitat de diners. Els acusen de formar una banda criminal que aconseguia informació de traficants de droga a través dels arxius de la Guàrdia Civil.

Els 4 acusats ahir durant el judici. / Imatge: ACN

Girona

Els acusen de posar-se d'acord per esperar la víctima al portal de casa seva, emmanillar-lo i portar-lo fins a un descampat a Vilablareix per exigir-li diners.

De moment, ha declarat la víctima que no entén per què van anar a per ell.

Víctima del segrest per part dels Guàrdia Civil

00:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000155395/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Va poder denunciar els agressors enganyant-los dient que tenia 10.000 euros a casa. Quan li van donar permís per anar-los a buscar, llavors va trucar els Mossos.

El fiscal demana 9 anys de presó i l'acusació particular, que en demana 38, sosté que els 4 acusats formaven una banda criminal que aconseguia informació de possibles traficants de droga a través dels arxius de la Guàrdia Civil i que després el grup els extorquia per aconseguir diners.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00