Sociedad

Driss Oukabir nega maltractar la seva parella

Oukabir, empresonat per la seva suposada vinculació a la cèl·lula terrorista de Ripoll, ha declarat en el judici per videoconferència des de Soto del Real.

La seva parella també nega els maltractaments. "Si després de tot, segueixo al seu costat, és per algun motiu" ha dit

Oukabir ha declarat per videoconferència des la presó de Soto del Real / ACN

Girona

La fiscalia l'acusa de maltractaments i coaccions, però Driss Oukabir ha negat haver posat mai la mà a sobre a la seva parella. Ha explicat que el 23 de juliol de 2017 "van discutir" perquè havia tornat tard a casa després de sortir de festa.

Oukabir, a través de videoconferència i amb to visiblement indignat per l'acusació de maltractaments, ha insistit que "tot és fals, no sóc cap maltractador".

La seva parella també ha declarat per videoconferència des del jutjat de Ripoll i ha negat els maltractaments. "Vam tenir una discussió pujada de to". "Si després de tot el que ha passat segueixo al seu costat, és per algun motiu" ha afegit la noia que fa més de quatre anys que és parella d'Oukabir i mai l'ha denunciat. 

La seva versió contrasta amb la de dues veïnes del bloc on vivia la parella. Una d'elles ha declarat que Oukabir va empènyer per les escales a la noia el 23 de juliol de 2017 i l'altra veïna ha assegurat que en una altra ocasió la suposada víctima es va refugiar a casa seva perquè tenia por de l'acusat. "Em va dir que la mare d'en Driss li deia que havia d'aguantar la situació" ha afegit.

Dos agents dels Mossos d'Esquadra que van anar al pis alertats pels veïns han explicat que la xicota d'Oukabir "plorava i deia tenir por, però no el volia denunciar".

Driss Oukabir s'enfronta a 19 mesos de presó per un delicte de maltractaments i un altre de coaccions en l'àmbit de la violència de gènere. La seva defensa demana l'absolució. Des del mes d'agost està empresonat a Soto del Real (Madrid) per la seva suposada vinculació amb la cèl·lula terrorista de Ripoll que va atemptar a Barcelona i Cambrils.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00