Sociedad
CONVENCIONAL

L'Hora Andorra, amb la Constitució

Ràdio SER Principat d'Andorra emetrà el proper 13 de març un programa especial des del vestíbul del Consell General amb motiu del 25è Aniversari de la Carta Magna.

Tots els oients son convidats a assistir en directe a l'emissió del programa que comptarà amb el Síndic General i la

Tertúlia de Consellers

Promo sortida Hora Andorra al Consell General

Promo sortida Hora Andorra al Consell General

00:47

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1519297727_971043/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Andorra la Vella

L'Hora Andorra commemorarà el 25è Aniversari de la Constitució amb un programa especial, el proper 13 de març, de 13h a 14h, en directe, des de la seu del Consell General.

El programa, conduït per Ester Pons, serà en directe des del vestíbul de la seu del parlament, i obert al públic.

Hi seran presents el Síndic General, Vicenç Mateu, a qui entrevistarem, per seguir amb la Tertúlia de Consellers Generals, amb la presència de totes les forces polítiques representades a l'arc parlamentari.

Cada mes, l'Hora Andorra dedica la tertúlia política dels dimarts a una tertúlia de Consellers Generals que, amb motiu del 25è aniversari de la Constitució, traslladarem a la seu del Consell General per debatre sobre aquests 25 anys de Carta Magna però també per valorar el nostre grau de qualitat democràtica.

El programa serà obert al públic i tots els oients son convidats a assistir en directe a la seva emissió i viure així la màgia de la ràdio, el proper dimarts, 13 de març a les 13 hores.

L'Hora Andorra amb la Constitució està patrocinat pel Consell General i compta amb la col·laboració de Banc Sabadell d'Andorra.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00