Sociedad
societat

Marea de defensa

Marea Pensionista ha sortit als carrers de fins a 80 ciutats diferents de tota Espanya per protestar per les polítiques del govern en aquesta matèria i, sobretot, per reclamar que al dia de demà no se suprimeixin. Parlem amb membres del moviment de Reus.

Clara Ribas, Carlos Iaquinandi i Mariano Palacio / Jordi Cartañá

Entrevista Marea Pensionista (22/02/2018)

14:37

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000047665/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

Clara, Carlos i Mariano són tres dels membres de Marea Pensionista de Reus. Avui han sortit a la plaça Prim del municipi per reclamar una política més justa i de menys retallades i incerteses a les pensions dels nostres jubilats. Ells són pensionistes però diuen lluitar per les pensions dels seus fills i els seus néts. Aquesta és una incertesa que de fa un temps cap aquí s'ha anat alimentant dels dels governs de Madrid. La idea de que d'aquí uns anys desapareixerà el sistema de pensions és quelcom que els nostres convidats  no es volen ni plantejar i diuen que aquesta seria una mesura que només afovoriria al gran capital.

Són algunes de les idees i aspectes que hem tracat sobre un dels grans temes que ens venen a sobre com a societat i del que sembla que encara no en som conscients.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00