Sociedad

Habitació d’hotel durant el MWC: de 1.000 a 6.500 euros

A 4 dies de l'inici del Mobile World Congress, trobar una habitació d'hotel a Barcelona és feina poc menys que impossible. I les poques que queden, tenen uns preus que, en el millor dels casos, superen els 1.000 euros per les tres nits de la fira de telefonia

Getty Images

Barcelona

Per trobar uns preus una mica per sota dels 1.000 euros cal anar a localitats com Castelldefels o El Prat de Llobregat on, en tot cas, l'oferta és també molt escassa.

A la ciutat de Barcelona, només hem trobat un hotel de dues estrelles on el preu és just de 1.000 euros per les tres nits del Mobile. Els hotels de 3 i 4 estrelles, tenen preus que oscil·len entre els 1.200 i els 1.500 euros. És a dir, que una nit d'hotel durant el Congrés de Telefonia Mòbil, surt per entre 400 i 500 euros.

En el cas dels hotels de 5 estrelles tenen el 99% de les habitacions ocupades i l'1 per cent restant té preus que arriben als 6.500 euros en el cas més extrem. L'habitació més econòmica en un hotel de 5 estrelles durant els dies de Mobile que queda lliure en aquests moments ronda els 2.000 euros.

Pel que fa a habitacions de lloguer, queda un 15% del total de l'oferta que hi ha a pàgines com AirBNB. Els preus no són massa alts però l'oferta que queda no és probablement la que busquen els visitants del MWC.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00