Últimas noticias Hemeroteca

I si vull participar: què he de fer?

Inscriu-te on-line per estar informat del procés. Presenta la teva proposta abans del dilluns 9 d'abril a les 16h. El 21 d'abril celebrarem a l'estudi Toresky de Ràdio Barcelona la final entre els treballs seleccionats

A partir d’avui ja pots inscriure’t per començar a rebre tota la informació dels Premis IdeaRàdio. Pots fer-ho encara que no tinguis clar el teu projecte o l’equip amb el que participaràs. D’aquesta manera podrem compartir amb tu idees, consells i les novetats que vagin sorgint fins el dia del concurs.

Un cop t’hagis donat d’alta i configurat l’equip, tindràs fins el dilluns 09 d'abril a les 16.00 per enviar-nos la vostra proposta, seguint les indicacions que compartirem amb vosaltres un cop feta la inscripció. Cal que ens enviïs l’explicació del projecte, l’escaleta del programa i la documentació acadèmica acreditativa. Recorda que com a mínim un dels integrants del grup cal que estigui cursant estudis relacionats amb periodisme, comunicació audiovisual, publicitats o arts escèniques, o hagi acabat els seus estudis en els últims dos anys (curs acadèmic 2014/2015).

Un equip de professionals de SER Catalunya estan, des d’avui, a la teva disposició per resoldre els teus dubtes. Pots posar-te en contacte amb ells a través d’aquest formulari.

El jurat farà una primera tria dels treballs presentats i si sou seleccionats, sereu convocats als estudis de Ràdio Barcelona el dissabte 21 d'abril. Aquell dia disposareu de cinc minuts per defensar la vostra proposta davant del tribunal, amb total llibertat en el format de la presentació. Tots els finalistes rebreu informació detallada sobre la final.

El dilluns 23 d'abril seran anunciats els noms dels equips guanyadors de la tercera edició dels Premis IdeaRàdio.

Recorda

1. Llegeix les bases

2. Inscriu-te el més aviat possible per rebre tota la informació detallada.

3. El 9 d'abril de 2018 és la data límit per presentar la vostra proposta

4. El dissabte 21 d'abril celebrarem a Barcelona el concurs entre els treballs finalistes.

5. El dilluns 23 d'abril anunciarem els tres equips guanyadors.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?