Sociedad
LITERATURA

Amor encotillat

Aquest escriptor reusenc ens presenta "Mirolina" o la història d'una jove benestant que lluita per trencar les convencions socials del Reus de finals del S.XIX principis del S.XX.

Portada Llibre de Pep Macaya / Silva Editorial

Entrevista Pep Macaya (26/02/2018)

25:48

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000047774/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

Pep Macaya, després de “Els Udols del Llop” ens proposa un viatge a través del temps al municipi de Reus. Concretament a tombar del S.XIX principis del XX on ens hi espera la Mirolina, la jove protagonista d’una novel.la que atrapa des de bon principi i que ens arrossega fins al final. Una història que ens parla d’un Reus econòmicament potent, amb l’aiguardent com una de les cartes bones a jugar, però no la única com tampoc és un dels trumfos d’aquesta novel.la. L’aiguardent ve a ser teló de fons on l’autèntic protagonista és la passió. Passió per la vida, passió per la llibertat, passió per superar convencions socials i també passió per la carn.

Pep Macaya als estudis de Ràdio Reus / Jordi Cartañá

Qui vulgui caminar per les festes d’alta societat però també a les de les tabernes i llocs de moralitat poc acceptada a l’època el llibre de Macaya no el defraudarà.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00