La Graderia
Deportes
SELECCIÓ ARGENTINA

El Catalunya - Argentina perd força

Dirigents de l'Associació de Futbolistes Argentins asseguren a SER Catalunya que jugaran contra Israel el 9 de juny a Tel-Aviv i aquesta opció descarta l'amistós contra Catalunya

GETTY IMAGES

Barcelona

El Catalunya - Argentina perd força. Fonts de l'associació de futbolistes argentins (AFA) descarten a SER Catalunya, a hores d'ara, la celebració d'aquest amistós a Barcelona i asseguren que han optat per l'opció d'anar a jugar a Israel el dia 9 de juny i que aquesta opció, de moment, impossibilita la celebració del partit contra la selecció catalana.

L'AFA s'instal·larà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper el dia 1 de juny fins al dia 8 i, aleshores, partirà cap a Moscou, fent escala a Israel per disputar l'últim partit de preparació de cara al Mundial. Fonts de la federació catalana asseguren que encara no tenen resposta de l'AFA I que esperen aquesta resposta per escrit. Des de l'organisme argentí expliquen que no està prevista, per ara, cap altra reunió amb els dirigents catalans per tractar el tema. Emissaris argentins han estat aquests dies a Barcelona per veure les instal·lacions i estudiar l'opció de jugar l'amistós contra el combinat català.

Diferents intermediaris havien estudiat i negociat durant les darreres setmanes l'opció de jugar aquest partit però dirigents de l'AFA asseguren que han optat per l'altra opció que tenien sobre la taula, jugar contra Israel el dia 9 de juny abans d'anar a Moscou.

Santi Ovalle

Santi Ovalle

Redactor de la sección de deportes que sigue la información del Futbol Club Barcelona en la Cadena SER....

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00