Sociedad
SOCIETAT

La neu agafa en cotes altes del Camp de Tarragona i es deixa veure arran de mar

Els colls d'Alforja, la Teixeta i Lilla queden nevats sense incidències remarcables, més enllà de la suspensió de rutes de transport escolar.

Pradell de la Teixeta, al Priorat, nevat. / ACN

Tarragona

La neu ha agafat en les cotes més altes del Camp de Tarragona i fins i tot s'ha deixat veure arran de mar al llarg d'aquest dimarts. Els flocs de neu han fet acte de presència en el conjunt del territori tarragoní, incloses les grans ciutats com Tarragona, Reus o Valls. Però la neu, davant la decepció de molts tarragonins, només ha acabat agafant en municipis interiors de certa alçada, especialment de les comarques del Baix Camp, el Priorat i la Conca de Barberà.

Màquina llevaneu. / ACN

En molts d'aquests municipis interiors el transport escolar ha quedat afectat i en alguns, fins i tot, s'han suspès les classes, sobretot de cara a la tarda. Carreteres que discorren per colls, com el d'Alforja en direcció a Cornudella, el de la Teixeta, de Reus i fins a Falset, i el de Lilla, de Valls a Montblanc, han quedat nevats amb gruixos d'entre 1 i 5 centímetres, aproximadament. Les màquines llevaneu, però, s'han afanyat a mantenir neta la calçada. Els conductors s'aturaven en punts de vistes panoràmiques i aprofitaven per fer-s'hi fotografies tipus 'selfie'.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00