Últimas noticias Hemeroteca

Acaba la reconstrucció del crim de Susqueda

  • El jutge decidirà ara si envia a presó al principal sospitós del doble homicidi.
  • Durant la declaració judicial d'aquest matí, Magentí només ha contestat a la seva defensa i ha dit que és innocent. El fiscal li ha preguntat si va confessar a algun familiar seu haver comès el crim

La reconstrucció del crim a Susqueda /

Durant la reconstrucció del crim al pantà de Susqueda el detingut, Jordi Magentí, no ha baixat del cotxe. Ara ha de comparèixer un altre cop davant del jutge del Jutjat d'Instrucció 2 de Santa Coloma de Farners que decidirà si l'envia a presó.

Aquest matí, durant la declaració judicial, el sospitós del doble homicidi només ha respost a les preguntes de la seva defensa i ho ha fet per insistir un cop més, que és innocent i ha negat ser al pantà el dia del crim (el 24 d'agost). La defensa també ha fet constar que Magentí segueix tractament psiquiàtric i psicològic (com a mínim des de que va complir condemna per haver matat a trets la seva exdona). També ha afirmat que Magentí havia comprat un bitllet d'avió per marxar ahir a Colòmbia, però insisteixen que en cap moment se'n va amagar.

Durant la declaració judicial, el fiscal li ha preguntat si havia "confessat" el crim a algun familiar seu i si es va desfer d'alguna arma després de matar la parella. Magentí no ha respost a cap pregunta de la fiscalia.

Habeas corpus, desestimat

El jutjat en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners ha desestimat la demanda d'habeas corpus que ha presentat aquest matí la defensa del sospitós detingut dilluns a Anglès. El jutjat no considera que s'hagin superat les 72 hores màximes de detenció que preveu la llei abans de passar a disposició judicial.

Segons la defensa, els Mossos van detenir a Magentí a les 7:00h de dilluns i creuen que s'ha "sobrepassat amb escreix" el termini màxim previst ja que no els hi han notificat cap pròrroga de la  detenció ni tampoc el pas a disposició judicial del detingut fins avui cap a les 9:00h. Però, segons els Mossos, la detenció formal es va fer el dilluns a les 9:00h quan el sospitós ja era a la comissaria de Santa Coloma de Farners.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?