Sociedad

Institucions Penitenciàries no preveu traslladar Rosell a Catalunya

L’expresident del Barça ho havia sol·licitat dilluns de la setmana passada

Imatge d'arxiu de l'expresident del FC Barcelona, Sandro Rosell / Lluís Vilaró ACN

Barcelona

Fonts properes a la Direcció General d’Institucions Penitenciàries asseguren que en principi no està previst concedir-li a Sandro Rosell el trasllat a una presó catalana tal com va sol·licitar formalment l´expresident del Barça el dilluns de la setmana passada.

No és tan senzill aconseguir un trasllat i sovint preval el criteri de facilitar per proximitat la declaració del reclús davant dels jutges i magistrats, en aquest cas de l´Audiència Nacional.

Recordem que Rosell ha demanat el seu trasllat a Barcelona per preparar la seva defensa, per estar més a prop dels seus familiars, facilitar les gestions que comporta la seva feina i perquè en el temps de nou mesos que porta empresonat preventivament només l´han citat a declarar una vegada de manera, diu Rosell, que no hi ha motiu per mantenir-lo a Soto del Real.

Si es confirma la negativa del trasllat, se sumarà a les set vegades en que, a més, han estat rebutjades per la jutge Carmen Lamela i per l´Audiència Nacional totes les seves peticions per sortir de la presó.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00