Sociedad

El guàrdia que va salvar una nena de dos anys

El testimoni de l'agent de la policia local de Cornellà que va respondre a la crida d’una àvia que veia com la seva neta s’estava ofegant amb el menjar

L'agent de la Guàrdia Urbana de Cornellà que va salvar una nena ens explica com va passar tot

L'agent de la Guàrdia Urbana de Cornellà que va salvar una nena ens explica com va passar tot

00:52

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001328743/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Un agent de la Guàrdia Urbana de Cornellà de Llobregat va salvar divendres una nena de 2 anys, la Martina, que s'estava ofegant a casa els seus avis després d'ennuegar-se amb un macarró mentre dinaven.

L'àvia va sortir al carrer demanat auxili i el policia va pujar corrent al pis i li va fer la coneguda com a maniobra de Hemlich, amb copets a l'abdomen i a l'esquena, i va aconseguir que respirés.

L'agent 1473, que porta 19 anys de servei a Cornellà ens ha explicat que “un mai està preparat per aquests casos. Quan vaig sortir a la porteria em vaig desplomar i vaig començar a plorar”.

La nena va estar ingressada en observació unes hores a l'hospital Sant Joan de Déu i es troba perfectament. Aquest policia espera tornar-la a veure.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00