Sociedad
TRIBUNALS

El Govern, condemnat a pagar 82.500 euros a Francesc Robert

La jurisdicció administrativa de la Batllia ha considerat que no es complien cap dels requisits que marca la llei de RTVA per acomiadar-lo com a director

RTVA

Andorra la Vella

El Tribunal de Batlles condemna el Govern a pagar 82.500 euros a l'exdirector de Ràdio Televisió d'Andorra, Francesc Robert, per acomiadament improcedent.

Així ho ha confirmat Robert a la SER, que s'ha mostrat molt satisfet amb la sentència, i ha explicat que la jurisdicció administrativa ha considerat que no es complien cap dels requisits que marca la llei de RTVA per acomiadar el seu director.

En aquest sentit, Robert ha recordat que se'l va cessar argumentant una suposada falta de confiança arran d’unes declaracions polèmiques que va fer el 2014 al programa 'El matí' de Catalunya Ràdio.

Considerant que es va tractar d'una vulneració del dret a la llibertat d'expressió, el periodista va posar una demanda per la via civil. La va guanyar, però el govern va presentar recurs i el Tribunal Superior la va tombar, al·legant que s'havia d'anar per la via administrativa.

Davant la resolució del Tribunal de Batlles, ara el Govern pot tornar a interposar un recurs davant el Tribunal Superior. Té temps fins el 19 de març.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00