Últimas noticias Hemeroteca

El 26% de les multes de trànsit posades l'any passat encara no s'han cobrat

De les 188.000 sancions imposades l'any passat per infraccions a les carreteres de les comarques de Girona, n’hi ha gairebé 50.000 que encara no s'han cobrat i la majoria acaben amb l'embargament del compte de l'infractor.

Segons dades del Servei Català de Trànsit el 2017 es van imposar cada dia 515 multes i això vol dir que, al final de l'any, el nombre total de sancions va ser 188.086. A dia d'avui només el 74% s'han pagat (139.096).

La cap del servei de Trànsit a Girona, Susanna Poch, recorda que ningú s'escapa de pagar si té comptes que Hisenda pot embargar.

Sussana Poch, cap de Trànsit a Girona / El 30% no paga les multes

Prop del 30% de sancions fermes del 2017 encara no s'han pagat perquè el conductor s'hi nega, pot ser que mai hagi rebut la notificació de la sanció o "simplement per deixadesa" diu Poch.

Moltes d'aquestes sancions s'han imposat a conductors estrangers que han estat captats per un radar anant a més velocitat de la permesa. Per reduir l’impagament d’aquestes sancions, Trànsit treballa amb una empresa que els busca als seus països d’origen o residència.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?