Sociedad

Acusació per prevaricació arxivada a Tarragona

La que el jutge del 3% mantenia contra 16 persones, investigades des de fa més de 2 anys per haver contractat suposadament a dit i filtrant els exàmens a diversos tècnics, entre ells el cap de la policia local

Arxiu ACN

Tarragona

L'Audiència de Tarragona és molt contundent i acusa al jutge de mantenir-los imputats sense cap fonament. El tribunal ha acceptat per segona vegada la majoria de recursos presentats pels imputats, entre ells l'exalcalde de Torredembarra, Daniel Massagué, l'exregidor de Governació, José Oviedo o el que era director de l'antiga consultoria Efial, Antoni Martos.

Estaven sent investigats per haver afavorit suposadament la contractació de l'inspector en cap de la policia local en unes oposicions o d'haver filtrat les preguntes de l'examen en el concurs de dues places de funcionari a l'Ajuntament de Torredembarra.

El tribunal de l'Audiència de Tarragona considera que el jutge confon una possible irregularitat administrativa amb un delicte, diu que no ha aportat cap dada objectiva, ni cap indici clar que permeti sustentar aquestes imputacions per prevaricació.

L'acusa de fer un relat desordenat, poc clar i ple d'imprecisions. Amb tot, el tribunal sí que manté la imputació contra l'exalcalde de Torredembarra, un tècnic d'Efial i una interina que va pagar suposadament 30.000 euros a l'ex batlle per tenir els exàmens d'una oposició que va acabar guanyant.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00