Últimas noticias Hemeroteca

Retiren la custòdia de dues nenes de Rubí que veien vídeos d'atemptats

  • Les menors de 2 i 5 anys vivien molts dies amb el pare, que posava imatges de decapitacions i atacs gihadistes al televisor
  • Els Mossos han detingut aquest home per una denúncia per insults i amenaces de la seva ex parella, la mare de les nenes

Comissaria dels Mossos de Rubí /

Els Mossos van detenir el pare divendres passat després que la seva ex parella el denunciés per amenaces i insults. És la cinquena vegada que la policia l'arresta per un suposat delicte de violència de gènere. Aquest home, de nacionalitat marroquina i de 37 anys, acumula un llarg historial delictiu amb 13 detencions, també per robatori amb violència, lesions i atemptat a agents de l'autoritat.

Les seves filles de 2 i 5 anys passaven molts dies a casa el pare perquè la mare no en tenia prou cura, segons fonts consultades per SER Catalunya. Els mateixos serveis socials van comprovar durant una visita a casa del pare que les nenes veien al televisor del menjador vídeos d'atemptats gihadistes i decapitacions.

La Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) la Generalitat els ha retirat la custòdia a partir dels informes dels serveis socials i dels Mossos. Tot i que la policia ha redactat diversos documents alertant sobre una possible radicalització gihadista d'aquest home, la Comissaria General d'Informació del propi cos assegura no hi ha vist cap indici i no ha obert cap investigació.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?