Sociedad

Tortosa acollirà l'última acció promocional del Concurs de Garnatxes del Món 2018

Serà un showroom que es farà al Centre Cívic de Ferreries i on una trentena de cellers mostraran a restauradors i sommeliers mostres de diversos vins

Un moment de la presentació de l'acte promocional a Tortosa del concurs de garnatxes. / Cedida

Tortosa

El Concurs Internacional de Garnatxes del Món, que es celebrarà el proper mes d’abril a la Terra Alta, celebrarà a Tortosa l’última de les accions de promoció planificades abans de l'inici del certamen. Després d’haver passat per altres localitats catalanes, el concurs es promocionarà a la capital del Baix Ebre amb un showroom pensat principalment per a restauradors i sommeliers.

El showroom es farà el 26 de març, a partir de dos quarts de cinc de la tarda al Centre Cívic de Ferreries. Hi participaran una trentena de cellers de la DO Terra Alta. Joan Arrufí, president de la DO terraltina, explica que cada celler podrà presentar quatre mostres de vins amb base de garnatxa. “La idea que el visitant pugui interactuar directament amb el productes. L’interessant és que el restaurador o el sommelier pot tastar ja les anyades noves”, explica Arrufí.

A hores d’ara, les sensacions dels organitzadors del Concurs de Garnatxes tenen bones sensacions. De moment, ja hi ha 800 mostres de vi inscrites en el concurs. És una xifra rècord, que supera les inscripcions d’anys anteriors. A més, s’ha destacat l’impacte econòmic i promocional que tindrà el concurs, ja que s’espera l’arribada d’un mínim de 250 persones que dormiran en establiments hotelers d’arreu de les Terres de l’Ebre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00